Galego
Castellano
Mapa Web
Accesibilidade
Contacte
Transparencia e Goberno Aberto
Galego
Castellano
Buscar
INICIO
Consellería e SERGAS
Temas
A nosa organización
É-Saúde
Asistencia sanitaria
Bioética
Doazón e Transplantes
Docencia e Formación
Hospital 2050 - Innova Saúde
Humanización
Investigación e Innovación
Recursos Económicos
Recursos Humanos
Saúde laboral
Saúde pública
Sociosanitario
Tarxeta sanitaria
Violencia de xénero
Colectivos
Cidadanía
Profesionais
Empresas e Provedores
Interésame
Preciso atención médica primaria
Preciso atención médica especializada
Quero coidar da miña saúde
Teño un fillo/a pequeno/a
Vou ter un fillo/a
Estou investigando
Quero realizar unha consulta e/ou trámite relacionado ca miña saúde
Preciso realizar un trámite relacionado coa miña tarxeta sanitaria
Quero cambiar de médico
Quero ser doante
Preciso unha doazón
Son un traballador/a do Sergas
Son un provedor/a do Sergas
Quero previr unha enfermidade ou accidente no meu lugar de traballo
e-Servizos
Mapa Web
Accesibilidade
Contacte
Transparencia e Goberno Aberto
Buscar
Temas
Saúde pública
Saúde pública
Seguridade alimentaria
Control oficial na Seguridade Alimentaria
Matanzas domiciliarias (Triquina)
Plan de control da cadea alimentaria en Galicia
Recomendacións para o consumidor
Etiquetaxe dos produtos alimenticios. Información facilitada ao consumidor
Rexistro xeral sanitario de empresas alimentarias (RXSA)
Listaxe de empresas que poden comercializar alimentos coa UE
Listaxe de empresas alimentarias de Europa
Xornadas técnicas
Requisitos sanitarios para produtos de uso e consumo humano destinados a terceiros países - Exportación
Matadoiros
Manipuladores de alimentos
Guías para implantación de sistemas APPCC
Solicitude de avaliación encimas alimentarias: preguntas e respostas
Lexislación Alimentaria
Outras páxinas sobre Inocuidade Alimentaria
ESTÁ A VER INFORMACIÓN SOBRE...
Todas as categorías de
Seguridade alimentaria
Filtrar categoría
Aditivos
Alertas
Carne
Cogumelos
Etiquetado
Exportación
Leite
Manipuladores de alimentos
Normas e lexislación
Produtos da pesca
Rexistro galego sanitario de empresas e establecementos alimentarios (REGASA)
Rexistro xeral sanitario de empresas alimenticias (RXSA)
Sistemas de autocontrol
Vexetais