Galego
Castellano
Galego
Castellano
Buscar
INICIO
Consellería e SERGAS
Temas
É-Saúde
Tecnoloxía
A nosa organización
Asistencia sanitaria
Bioética
Doazón e Transplantes
Docencia e Formación
Hospital 2050 - Innova Saúde
Humanización
Investigación e Innovación
Recursos Económicos
Recursos Humanos
Saúde laboral
Saúde pública
Sociosanitario
Tarxeta sanitaria
Violencia de xénero
Colectivos
Cidadanía
Profesionais
Empresas e Provedores
Interésame
Preciso atención médica primaria
Preciso atención médica especializada
Quero coidar da miña saúde
Teño un fillo/a pequeno/a
Vou ter un fillo/a
Estou investigando
Quero realizar unha consulta e/ou trámite relacionado ca miña saúde
Preciso realizar un trámite relacionado coa miña tarxeta sanitaria
Quero cambiar de médico
Quero ser doante
Preciso unha doazón
Son un traballador/a do Sergas
Son un provedor/a do Sergas
Quero previr unha enfermidade ou accidente no meu lugar de traballo
e-Servizos
Buscar
Temas
Saúde pública
Control oficial na Seguridade Alimentaria
Control oficial na Seguridade Alimentaria
Escoitar
Guía con criterios de orientación para as autoridades competentes no control oficial da cadea de produción de atún conxelado que pode destinarse a calquera uso para consumo humano
Plan Nacional de Control Oficial de la Cadena Alimentaria (PNCOCA)
Planificación do control oficial da cadea alimentaria en Galicia
Control xeral de establecementos alimentarios
Control dos autocontrois na industria alimentaria
Control do benestar animal en matadoiro
Control dos matadoiros
Control sobre a información xeral en alimentos e MECAs entregados ao consumidor final
Flexibilidade aplicable a frecuencias de mostraxe
Máis información sobre Seguridade Alimentaria
Imprimir
Converter a PDF
Enviar por email
Compartir