Galego
Castellano
Galego
Castellano
Buscar
INICIO
Consellería e SERGAS
Temas
É-Saúde
Tecnoloxía
A nosa organización
Asistencia sanitaria
Bioética
Doazón e Transplantes
Docencia e Formación
Hospital 2050 - Innova Saúde
Humanización
Investigación e Innovación
Recursos Económicos
Recursos Humanos
Saúde laboral
Saúde pública
Sociosanitario
Tarxeta sanitaria
Transparencia e Goberno Aberto
Violencia de xénero
Sostibilidade
Colectivos
Cidadanía
Profesionais
Empresas e Provedores
Interésame
Preciso atención médica primaria
Preciso atención médica especializada
Quero coidar da miña saúde
Teño un fillo/a pequeno/a
Vou ter un fillo/a
Estou investigando
Quero realizar unha consulta e/ou trámite relacionado ca miña saúde
Preciso realizar un trámite relacionado coa miña tarxeta sanitaria
Quero cambiar de médico
Quero ser doante
Preciso unha doazón
Son un traballador/a do Sergas
Son un provedor/a do Sergas
Quero previr unha enfermidade ou accidente no meu lugar de traballo
e-Servizos
Transparencia e goberno aberto
Buscar
Temas
Saúde pública
Outras páxinas sobre Inocuidade Alimentaria
Outras páxinas sobre Inocuidade Alimentaria
Escoitar
Conxunto de enlaces de interese sobre alimentación e inocuidade alimentaria.
Agencia Española de Seguridad Alimentaria
Asociación de Celíacos de Galicia
Asociación Nacional de Fabricantes de Conservas de Pescados y Mariscos
Centro Tecnológico del Mar
Cexgan. Certificados especiales de exportación de productos alimenticios.Procedementos de exportación de animais e produtos de orixe animal para aqueles mercados que esixen un certificado sanitario específico especial para poder ser exportados
Codex alimentario
European Food Safety Autority. Informacións sobre seguridade alimentaria
Federación Internacional de Lechería. Organismo internacional de carácter científico sobre distintos aspectos do leite
Fish Base. Base de datos coa práctica totalidade de especies de pescado coñecidas, con mais de 29000 especies
Info Leche. Páxina con información sobre este alimento. Contén información sobre aspectos nutricionais
Información lechera. Sistema panamericano de información lechera
Instituto de Investigação das Pescas e do Mar - IPIMAR. Situación sobre a pesca e comercialización de moluscos bivalvos por presencia de biotoxinas mariñas en Portugal
Instituto del huevo. Páxina web do Instituto de Estudios del Huevo, con información nutricional e de tecnoloxía e hixiene dos ovos e ovoproductos
Instituto Tecnolóxico para o Control do Medio Mariño de Galicia. Antes Centro de Control do Medio Mariño
International Association for Food Protection. Páxina web da International Association for Food protection, con información sobre hixiene alimentaria
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación. Páxina oficial do Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación con información sobre productos alimenticios
Organización de las Naciones Unidas para la Agricultua y la Alimentación FAO
Seguridade alimentaria: da granxa á mesa
Servicio Nacional de Sanidad y Calidad Agroalimentaria (SENASA). Argentina
The London School of Hygiene & Tropical Medicine. Páxina web da Escola Londinense de Hixiene e Medicina Tropical
Universidade de Kansas. Páxina da Universidade de Kansas onde se atopa información e documentos de interese relacionados coa alimentación.
Imprimir
Converter a PDF
Enviar por email
Compartir