Galego
Castellano
Galego
Castellano
Buscar
INICIO
Consellería e SERGAS
Temas
É-Saúde
Tecnoloxía
A nosa organización
Asistencia sanitaria
Bioética
Doazón e Transplantes
Docencia e Formación
Hospital 2050 - Innova Saúde
Humanización
Investigación e Innovación
Recursos Económicos
Recursos Humanos
Saúde laboral
Saúde pública
Sociosanitario
Tarxeta sanitaria
Transparencia e Goberno Aberto
Violencia de xénero
Sostibilidade
Colectivos
Cidadanía
Profesionais
Empresas e Provedores
Interésame
Preciso atención médica primaria
Preciso atención médica especializada
Quero coidar da miña saúde
Teño un fillo/a pequeno/a
Vou ter un fillo/a
Estou investigando
Quero realizar unha consulta e/ou trámite relacionado ca miña saúde
Preciso realizar un trámite relacionado coa miña tarxeta sanitaria
Quero cambiar de médico
Quero ser doante
Preciso unha doazón
Son un traballador/a do Sergas
Son un provedor/a do Sergas
Quero previr unha enfermidade ou accidente no meu lugar de traballo
e-Servizos
Transparencia e goberno aberto
Buscar
Temas
Saúde pública
Infección hospitalaria
Guías de procedementos de prevención e control de enfermidades transmisibles no medio hospitalario
Guías de procedementos de prevención e control de enfermidades transmisibles no medio hospitalario
Escoitar
Guía de actuación para a implantación dun plan DDD no medio hospitalario
Guía de procedementos de esterilización no medio hospitalario
Guía de actuación para a implantación dun plan de xestión de residuos sanitarios no medio hospitalario
Guía de procedementos de limpeza no medio hospitalario
Guía para a xestión do sistema de información de vixilancia epidemiolóxica no medio hospitalario
Guía de recomendacións de actuación urxente tra-la exposición ocupacional a patóxenos de transmisión sanguínea no medio hospitalario
Guía de recomendacións de prevención e control das encefalopatías esponxiformes transmisibles humanas (EETH) no medio hospitalario
Guía para o control da calidade da agua de consumo no medio hospitalario
Guía de procedementos de desinfección de productos sanitarios no medio hospitalario
Guía de implantación de sistemas de autocontrol na restauración hospitalaria. Plan de análise de perigos e puntos de control crítico
Guía de procedementos para o control hixiénico-sanitario das lavanderías do medio hospitalario
Imprimir
Converter a PDF
Enviar por email
Compartir